Klubbdesign

Er optimala samarbetspartner?

Brukar ni ha dessa möjligheter vid klädbeställningar till er? 

Egen design med livstids kompletteringsgaranti- innebär att oavsett när ni får nya medlemmar kommer er design, färger, logos och passformer leva så länge ni önskar och alla kommer känna igen sig i.

Provkollektion och storlekssortering skickar vi kostnadsfritt som ni kan låna och prova under 2-3 veckor - innebär att ingen behöver gissa sig till storlek utan kan i lugn och ro prova ut bland olika passformer och tex kombiner en stl i jacka och en annan i byxor..

Färgkartor kan ni också få låna för att plocka ut er/era rätta nyanser, vi har inga begränsningar- Innebär att ni får inte bara en gul o grön nyans. Ni får välja rätt gul och grön nyans enligt era önskemål.

Alla kläder tillverkas unikt för er i serier från 10st och vi har kapacitet för stora volymer med marknadens kortaste leveransstider 4-6 veckor- innebär att alla klubbar, företag och team kan få utseende och funktion som skiljer sig från standardkläder i handeln.

Skulle något hända mot avtalad leveranstid?- då tar vi vårt ansvar och krediterar upp till 75% på fakturan- innebär att vi gör allt i vår makt för att leveranser ska fungera. läs mer under vårt ansvar.. 

I en förening eller på ett företag ser inte alla likadana i kropparna, hos oss kan ni välja olika passformer.  men fortfarande ha samma utseende och design- innebär att alla får produkter som passar, används och användarna känner stolthet över.

Är det någon person som behöver korta, förlänga armar eller ben med 5 eller 10 cm för optimal passform tycker vi det är en självklarhet att bjuda på denna unika service.

Ni väljer exakt vilka detaljer och användningsområden som är viktiga för er, tex vilken sorts foder, fickor, ventilation och reflexer. Vill ni ha tryck eller brodyrer- innebär att vi har full kontroll från ide till leverans av helt färdig beställning där ansvarsfrågan är glasklar och ni kan vara trygga.

Många inom sportbranschen tillverkar material och produkter i Asien, vi väljer främst Östergötland, Västergötland och Småland- Innebär att vi får ÖKO-texcertifikat med allergi och kemikalietester, säkra leveranstider och material anpassade för nodiska förhållanden.

Viktigt för oss är även människors lika värde och vi kan personligen garantera att personal som syr och tillverkar era kläder är samtliga myndiga, erfarna och kompetenta med vanliga arbetstider, raster och semestrar- Innebär att ni ska känna er tillfreds och känna trygghet med tillverkning inom Europa.

Ni kan lägga upp era egna unika produkter i vår klubbshop där medlemmar/anställda kan beställa och betala direkt med hemleverans året runt- innebär att ni kan spara mycket administration och tid om vi önskar..

Verkar vi vara spännande och fyllda av kundnytta och mervärden?

Sporter och Idrotter - där vi har duktiga och långvariga samarbeten är bl.a. inom friidrott, löpning, orientering, gymnastik, simning, skidor, boxning, bowling, curling, fotboll, innebandy, bruks och kennelklubbar, motocross och andra motorsporter.

Läs mer under övriga flikar eller självfallet kontakta oss oavsett vilken idrott/företag ni representerar.