Klubbdesign

Håll utkik ht-2014.

Mycket nytt och tekniska och designnyheter är på gång.

Egen design med livstids kompletteringsgaranti- innebär att oavsett när ni får nya medlemmar kommer er design, färger, logos och passformer leva så länge ni önskar och alla kommer känna igen sig i.

Prover och färgkartor får ni låna för att hitta rätt nyanser och modeller eller om ni vill vi kommer på besök för att diskutera fram er lösning på design, material, modeller och passform.

Alla kläder tillverkas unikt för er i serier från 10st och vi har kapacitet för stora volymer med marknadens kortaste leveransstider 4-6 veckor- innebär att alla klubbar, företag och team kan få utseende och funktion som skiljer sig från standardkläder i handeln.

Ni väljer exakt vilka detaljer och användningsområden som är viktiga för er, tex vilken sorts foder, fickor, ventilation och reflexer. Vill ni ha tryck eller brodyrer- innebär att vi har full kontroll från ide till leverans av helt färdig beställning där ansvarsfrågan är glasklar och ni kan vara trygga.

Många inom sportbranschen tillverkar material och produkter i Asien, vi väljer främst Östergötland, Västergötland och Småland- Innebär att vi får ÖKO-texcertifikat med allergi och kemikalietester, säkra leveranstider och material anpassade för nodiska förhållanden.

Viktigt för oss är även människors lika värde och vi kan personligen garantera att personal som syr och tillverkar era kläder är samtliga myndiga, erfarna och kompetenta med vanliga arbetstider, raster och semestrar- Innebär att ni ska känna er tillfreds och känna trygghet med tillverkning inom Europa.

Ni kan lägga upp era egna unika produkter i vår klubbshop där medlemmar/anställda kan beställa och betala direkt med hemleverans året runt- innebär att ni kan spara mycket administration och tid om vi önskar..

Verkar vi vara spännande och fyllda av kundnytta och mervärden?

Sporter och Idrotter - där vi har duktiga och långvariga samarbeten är bl.a. inom friidrott, löpning, orientering, gymnastik, simning, skidor, boxning, bowling, curling, fotboll, innebandy, bruks och kennelklubbar, motocross och andra motorsporter.

Läs mer under övriga flikar eller självfallet kontakta oss oavsett vilken idrott/företag ni representerar.