Nyheter

HT-2014

Publicerad: 14 jul 2014

Sommar

Vi håller öppet och jobbar på både i fabrik och kontor efter en intensiv vinter och vår.         Håll utkik under augusti, mkt nyheter presenteras då.

 

Glad sommar önskar Kämpela

 

 

Färgkarta

Publicerad: 16 jun 2012

Nu gör vi det ännu enklare för er att få välja och kombinera just era önskade färger. Vilka plagg är ni ute efter? Titta under klubbdesign och beställ era egna förslag i valfria färger i egen design som ni för alltid kan kombinera och komplettera. Kan det bli unikare, roligare, säkrare och flexiblare?  

Större färgkarta finns under mappen klubbdesign. Hur snygga ska ni bli?

 

 

 

Träna o tävla

Publicerad: 6 jun 2012

Nationaldagen

Vi är i gång på samma sätt som det är fullt ös på träningar, event och tävlingar inomhus, asfalt, skogen, gräs, grus eller i vatten. Vi tackar Eaglemountain Dragons / Örnbergs Kanot över bilder från förra veckans tävlingar i Hannover Tyskland. Grattis till silver på 4000meter och bronset togs på 250meter, härligt kämpat!

Vill ni också ta fram egna linnen/funktionströjor? Vi jobbar med flera olika material och passformer beroende på användningsområde. Färger och design får ni självfallet efter era unika önskemål. Leveranstid 4-5 veckor och minimum 10st.

 

 

Välkomna

Publicerad: 20 mar 2012

Idag är vi glada och stolta att välkomna IK Akele och dess medlemmar som ny kund till Kämpela. Fin anrik, stor och framgångsrik löparförening med både bredd och spets i alla åldrar vilket gör det extra roligt. Vill ni läsa mer om Akele gör ni det på www.akele.nu.

Känns jätteroligt att det vi tycker är viktigt och prioriterar med samarbete, tränings och tävlingskläder uppskattas av fler och fler föreningar. Tack klädgruppen för en bra start på ett långsiktigt samarbete, första leverans i slutet april.    

   

    

 

Rally-VM

Publicerad: 29 feb 2012

Ramona o Miriam mot Mexico

På fredag är det avresa mot Mexico för Ramona o Miriam. Enda kvinnliga teamet i Rally-VM. Följ dem på www.ramonarallying.com deras uppladdning, förberedelser, resa, VM-låten och sen tävlingarna. Vi är glada att fått stifta bekantskap med tjejerna och är oerhört imponerade över deras arbete med sitt och sina sponsorers alla varumärken som nu syns på teamets VM-mössor.

Lycka till!  

 

 

Varumärke

Publicerad: 17 feb 2012

DHL finns alltid i fjällen,

och kommande veckor med utökad personalstyrka i Sälen/Moraområdet samt 3 år framöver som partner till Vasaloppet. På mässan, i skidspåret,  håll utkik efter gult o rött och prata gärna miljöfrakt, servicepoint, inrikes och utrikesfrakt.

4 veckor efter beställning har vi idag levererat laserdesignade funktionsjackor, trainerbyxor, vintertights o mössor i advantageserien till personal och ledning. Anpassade efter DHL grafiska profil med exakta nyanser och svenskt lokalproducerat hi-tech funktionsmaterial.   

Tack för förtroendet och även för att ni sköter våra leveranser så bra!

Ska ni som förening, grupp eller företag medverka på något av alla event och lopp som går iår? Vill ni synas samt ha funktion och passform? Kontakta oss på 0171-26285 (85) eller info@kampela.se så gör vi något bra tillsammans!

 

   

 

Upplevelse

Publicerad: 15 nov 2011

SMOL, New York och Kämpela

Med löparlinnen designade för att representera både Sverige och Strängnäs-Malmby OL sprang Dag, Lotta, Stefan och och Sussie New York Marathon. Genom alla 5 stadsdelar i New York City bar den fantastiska publiken fram oss.... Vill ni läsa mer och få inspiration inför nästa års marathon och resa finner ni det på Strängnäs Malmby OLs hemsida.

Vi säger tack och grattis till väl genomförd prestation och ser fram emot fortsatt bra samarbete oavsett om det gäller löpning, skidor eller orientering.

 

 

Silver NM

Publicerad: 14 nov 2011

Stort grattis till nya framgångar

Denna gång var det herrarna i Brommagymnasternas herrtrupp som firade framgångar med välförtjänt silver vid Nordiska mästerskapen i Larvik. Vi passar samtidigt på att gratulera damtruppen som tog full pott vid internationella teamgymcupen som var strax utanför London nyligen.

Nästa större arrangemang för Kämpela i Gymnastik är JSM som avgörs i Västerås första helgen i december som VGF arrangerar. Välkomna!  

 

nytt samarbete

Publicerad: 2 maj 2011

Jätteglada att även Tyresögymnastiken har anslutit till oss och vi får bli långsiktig partner och leverantör. Vi tackar Marie och styrelsen för en bra start på ett långt och effektivt samarbete.

Vi har tillsammans tagit fram TG,s nya defileringsoverall i kill och tjejpassform, tävlingslinnen och strumpor som får premiär under veckan. Vi lägger stolta upp bilder inom kort.

Grattis även till att kunnat bygga en gymnastikhall som ska vara en av Sveriges modernaste och nu är i bruk.