Om Kämpela

Välkommen till oss på Kämpela, ett aktivt svenskt sportvarumärke.

I över 30 år har Kämpela Sport producerat konfektion till olika sporter, träning och fritid.
Företaget har genomgått stora framgångsrika förändringar i sitt totalkoncept. Datahantering har tillkommit i både design och produktion. Allt för en korrekt bearbetning av egna och kundens önskemål.
Under denna tid har mycket hänt. Små och stora företag har kommit och gått, vi finns kvar, det visar att kvalitet lönar sig.
Elitidrottsmän och kvinnor, världsmästare, landslag och klubbar, har under 30 år tränat och tävlat i Kämpelas kläder. De har gjort det med stor framgång!
Du kan välja konfektion från vår Sportshop, standardmodeller med valmöjligheter, skräddarsydd egen design, eller tröjor med lasertryck.
Flera av våra tyger har Öko-Tex Standard 100 certifikat. En garanti för hög kvalitet.
Vid order får du exakt leveransbesked och vi tar fullt ansvar från första kontakt till levererad order.
I vårt unika "skräddarsydd-koncept" har du alla möjligheter att påverka val av detaljer och design.
Vi erbjuder naturligtvis personlig service och en prisbild som tål att jämföras.
Kontakta vår kundservice om du vill ha hjälp eller veta mera.
Adress
Kämpela Sport AB
Box 1058, 745 28 Enköping
Besöksadress
Sandgatan 13A
T 0171-262 84 eller 0171-262 85
F 0171-375 16
E info@kampela.se
Öppettider
Kontor - Utställning - Order
Måndag-Torsdag. 08.00-16.30
Fredag. 08.00-14.00
Lagerkonfektion kan beställas hela dygnet.
Önskas mer information, offert eller prislista klicka I över 30 år har Kämpela Sport producerat konfektion till olika sporter, träning och fritid.

Vi har i över 30 år utvecklat, designat, tillverkat och sålt våra produkter direkt utan mellanhänder till klubbar, landslag, företag  och konsumenter.

Vår målsättning är att fortsätta tillverka med hög kvalitet där funktion och design ska vara nyckelord. Givetvis ska även en attraktiv prisbild utmärka oss och på så vis räknar vi med att ambitionen "Nordens effektivaste sportvarumärke" infinner sig.

Kämpela jobbar med en aktiv målgrupp där kunderna kan välja klubbdesign och där vi tillsammans med kunden tar fram unika och enhetliga kläder till föreningen. I  klubbshopen, vår web-butik kan klubben/företaget få sitt egna login och tillgång till sina unika produkter och på så vis effektivisera både klubbens och medlemmarnas beställning/betalningar.

Vi vill gärna träffa Er för att utveckla långvariga samarbeten, antingen via besök, klubbträffar eller på tävlingar som ni arrangerar.

Vill ni veta mer, välkommen att kontakta oss på Kämpela.

Med vänliga hälsninga

Åsa och Henrik

Ansvariga för Kämpela Sport AB